Hemenoyunoyna.net | Oyun Oyna, En Yeni Kral Gibi Oyunlar

Oyun oynama'nın en güzel adresine hoşgeldiniz. Sitemizden oyun seçimi yaparak hemen oyun oynayabilirsiniz.

Lego Zombiler

Lego Zombiler

Taktik düşünce harikalar göstermek için! Yeni oyunda Lego Zombi zombi kıyamet durdurun !!!

Zombilere karşı mücadelede her zaman tüm demir kasları ve sadık av tüfeği çözmek değil! Bazen iyi bir taktisyen olmak için bilmek gerekir. Yaklaşan zombi kıyamet mücadelede insanlarla savaşta gibi sadece daha iyi kullanılabilir olması kaynaklarını kullanmak edebilmek için, onların eylemleri doğru planlamak için son derece önemlidir.

Eğer yanlış taktikleri seçerseniz Sonuçta, hatta en iyi silah ile tamamen, savaşı kaybedebilir. Daha doğrusu, daha uygun bir kelime stratejisi bu durumda – bir savaş, ama bütün savaş bahsetmiyoruz! Ilerleyen undead ile Savaş.

Oynanış
Hayatta bir şey olduğu oyunda Lego zombi size bir yere mezardan yükseldi zombyakov dışarıda tutmak zorunda. Mezarlığı, hangi çubuk haçlar ile işaretlenmiş, yaşayan ölü, her çapraz zombi bir miktar üretir ve düzenli dünyada onları yayınlıyor. o aramak mozgoedy yer. Kaydetti kalpler. Her zombi ölüyor olsa, bir kalp var, ama yine de sağlık sizi çalmaktadır etti. Grubun sağlık sıfıra kısa sürede, oyun kaybolur.

Ancak, sadece bu ve senin görevin bu senaryo olmaz önlemek için! Ne var? Her seviye aralığı genişlemektedir ile – Biz dolar belirli bir sayıda bize silah sunmaya hazır olduğunu silah dükkanı var. Tüm kırtasiye Silahları, gri hücreler üzerine monte edilebilir, yolun eskrim hangi zombiler gidecek. Silah Her tür kesin bir durma gücü ve yelpazesine sahiptir. Bu ne zaman ve farklı şekillerde çalışırlar. Sadece ateş olanlar vardır, ve sürece aralığında olduğu gibi için düşmana hasar lazerler vardır.

Tüm silahlar otomatik yangın! – Senin görevin yeterince ve doğru bir şekilde gri hücreleri üzerinde yer almak sadece. Bu özel zombyakov öldürmek oldu daha, daha zor – silah başka zombi öldürür zaman, hazine para bazı doldurulan edilir. Bunlar para ve ek silah satın yeni ve yeni dalgaları ile savaşmak için!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir